Binnendienst

In de makelaardij heeft de binnendienst ook een enorm belangrijke waarde. De binnendienst is vaak ook het gezicht van de zaak en moet het contact perfect laten verlopen. Omdat u alle opdrachtgevers  de juiste en gewenste service wilt verlenen komt u administratief vaak tijd te kort. Zowel op administratief vlak als op commercieel gebied kan Nova Vastgoed Service u tijdelijk dé perfecte ondersteuning bieden!

In 2003 ben ik begonnen als commercieel binnendienst medewerkster en deze werkzaamheden ben ik altijd blijven doen. Hierdoor ben ik (Assistent-Makelaar Wonen/A-RMT) ook op dit terrein zeer bekend. Bijvoorbeeld het uitwerken van taxaties, koopaktes maken, woningen invoeren in Realworks, verkoopteksten maken en afspraken plannen.
Daarbij is, met al mijn ervaring in de buitendienst, het binnenwerk veelal extra leuk en valt er commercieel gezien vaak winst te behalen. Ik ben gedreven en enthousiast en ik hou van een persoonlijke benadering. Is uw klant blij dan ben ik blij!

Ik ben qua inzetbaarheid zeer flexibel. Zowel voor een halve dag, voor een week als voor een langere termijn van bijvoorbeeld 3 maanden kunt u mij benaderen.
Heeft u interesse in mijn binnendienst service (desgewenst vanuit huis/virtueel assistent)? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vanzelfsprekend op gepaste afstand.