Virtueel Assistent


O
mdat
je alle opdrachtgevers en potentiële klanten dé juiste en gewenste service wilt verlenen kom je administratief vaak tijd te kort. Herkenbaar?
Als Makelaar Wonen (sinds 2003) kan Nova Vastgoed Service dé perfecte tijdelijke ondersteuning bieden!

Aangezien ik in 2003 ben begonnen als commercieel binnendienst medewerkster, ben ik ook op dit terrein zeer bekend. Daarbij valt er, met al mijn ervaring in de buitendienst commercieel gezien vaak winst te behalen. Ik ben gedreven, enthousiast en ik hou van een persoonlijke benadering. Is uw klant blij dan ben ik blij!

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 Afspraken inplannen;
 Invoeren van woningen/objecten, relaties en aanmeldingen in Realworks (inclusief verkooptekst schrijven);
Koop-/ en huurovereenkomsten maken;
 Leads valideren (kijkers nabellen/mailen);
 Taxaties uitwerken in Realworks;
 Emails beantwoorden;
 Eventuele andere werkzaamheden uniek voor jouw onderneming.

Als freelance makelaar heb ik inmiddels voor diverse gerenommeerde NVM kantoren gewerkt voor het begeleiden van de verkoop van nieuwbouwprojecten, buitendienst, verkoopstyling en binnendienst. Onder andere:

Broekman Makelaars | Pinedo Makelaardij
Echt Makelaars | Kuyper & Blom Makelaars
Brabants Huys Makelaars | Winkel & Buis Makelaars
Era Focus Makelaars.

Tarieven:
Mijn werkwijze is op urenbasis. Inzichtelijk en helder! Heb je tijdelijk extra ondersteuning nodig dan schakel je mij in. Is de drukte weer wat afgenomen en heb je mijn extra ondersteuning niet meer nodig dan, geen probleem!

Beschikbaarheid:
Kort gezegd: zéér flexibel! Zowel voor een halve dag, voor een week als voor een langere termijn kunt u mij benaderen. We spreken samen van te voren duidelijk de termijn af, maar adhoc afspraken behoren ook tot de mogelijkheid.

Interesse in mijn office support (desgewenst vanuit huis/virtueel assistent)? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.