Buitendienst

In de makelaardij is het vaak hollen of stilstaan. Hierdoor is het niet altijd gewenst om direct een extra personeelslid aan te nemen, maar wél wenselijk om tijdelijk een ervaren en enthousiaste Assistent-Makelaar Wonen/A-RMT met kennis in te schakelen. Een kracht die weet hoe het werkt en elk huis behandeld met veel enthousiasme. Met ruim 17 jaar ervaring kan Nova Vastgoed Service u dit bieden!

Sinds 2003 werk ik in de makelaardij en sinds 2011 ben ik werkzaam als Assistent-Makelaar Wonen (A-RMT). Hierdoor heb ik veel ervaring in de buitendienst. Bijvoorbeeld het bezichtigen van woningen (zowel bestaand als reeds gerealiseerde nieuwbouw), maar ook het opnemen én uitwerken in Realworks van woningen voor de aanmelding op Funda behoren tot de werkzaamheden.

Qua inzetbaarheid ben ik heel flexibel. Zowel voor een halve dag, voor een week als voor een langere termijn van bijvoorbeeld 3 maanden kunt u mij benaderen.
Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vanzelfsprekend op gepaste afstand.