NIEUWBOUW

Nova Vastgoed Service biedt tijdelijke ondersteuning aan makelaarskantoren en projectontwikkelaars bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in Noord-Holland noord.

In mijn 15 dienstjaren in Alkmaar ben ik betrokken geweest bij zeker acht nieuwbouwprojecten in Alkmaar, Heiloo e.o. (*). Hierdoor heb ik inmiddels enorm veel ervaring op dit gebied. Vergaderingen bijwonen met ontwikkelaars, voorbereiden van en aanwezigheid tijdens verkoopmanifestaties, verkoop-/informatiegesprekken met de potentiële kopers en de ondertekening van de koop-/aanneemovereenkomsten (ook digitaal) waren hierin onderdeel van de werkzaamheden. Voor mij dus bekend terrein en voor u ideaal om vertrouwd mee samen te werken.

Voor makelaars:
Het verkopen van nieuwbouw kan in de makelaardij zeer hectisch zijn. Er zit enorm veel voorbereidend werk in en de opdrachtgever van het project eist uw maximale inzet. Echter, uw eigen (bestaande bouw) woningaanbod wilt u ook graag de volle aandacht blijven geven. Hierin kan Nova Vastgoed Service u perfect van dienst zijn.
Ontwikkelaars zien mijn service als een, door het makelaarskantoor aangeboden, extra dienst om de verkoop van het project soepel te laten verlopen. Een win-winsituatie!

Ik ben qua inzetbaarheid zeer flexibel. Zowel voor een week als voor een langere termijn van bijvoorbeeld 3 maanden kunt u mij benaderen.

Bent u nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Uiteraard op gepaste afstand.

(*) NIEUWBOUWPROJECTEN

Draaiwaard Heerhugowaard
Project Draaiwaard - Heerhugowaard
Nieuwbouwproject Lapis Lazuli in Heerhugowaard
Project Lapis Lazuli - Heerhugowaard
Het Nieuwe Oranjehof Alkmaar
Project Het Nieuwe Oranjehof - Alkmaar
Project Watergang Maalwater - Heiloo
Vivante de Mare
Project Vivante de Mare - Alkmaar
Domein Koloniehuis Egmond aan Zee
Project Domein Koloniehuis - Egmond aan Zee
Project De Dennenkroon - Heiloo
Tuinderspad Alkmaar
Project Het Tuinderspad - Alkmaar
Singelveste Alkmaar
Project Singelveste - Alkmaar
Cornelius Heiloo
Project Cornelius (De Olvendijk) - Heiloo