Mijn naam is Nina Bakkum- de Smet

Geboren en getogen in Heiloo waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee prachtige dochters. Ik hou van lekker culinair eten, muziek, cardioboxen en hockey, maar vooral van huizen! Nog altijd blijf ik het met huizen leuk en interessant vinden om steeds opnieuw een andere beleving te ervaren. Ook in een vreemde stad gluur ik altijd even naar de diversiteit aan woningen om mij heen.
Zowel mijn vader als mijn moeder hadden een eigen onderneming dus gedrevenheid, integriteit en betrokkenheid zitten gewoonweg in mijn bloed. Mijn kracht zit in mijn enthousiasme, klantgerichtheid en inzet, hiervoor krijg ik dan ook veel waardering van mijn opdrachtgevers.

Een stukje geschiedenis:

Direct na het behalen van mijn Havo diploma ben ik als full-time administratief medewerker begonnen bij het bedrijf van mijn vader. Hier verkocht ik wintersportvakanties en ondersteunde ik het team op administratief vlak. Na ruim 3 jaar besloot ik om te gaan werken als grondstewardess op Schiphol bij KLM. Dit was een fantastische ervaring die ik voor geen goud had willen missen.

In 2003 ben ik begonnen als commercieel binnendienstmedewerkster bij een makelaarskantoor in Alkmaar. Al vrij snel merkte ik dat ik meer ambitie had en omdat ik mezelf ontwikkelde en mijn werkzaamheden steeds breder werden ben ik de opleiding tot A-RMT (Assistent-Makelaar) gaan volgen bij het SVM Nivo.
Vrijwel alle buitendienstwerkzaamheden (behalve taxaties) waren onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden.

Via House of Kiki heb ik in 2015 het certificaat ‘verkoopstyliste’ behaald en kon ik deze activiteit toevoegen aan mijn werkzaamheden. Sindsdien heb ik mijn functie als Assistent-Makelaar gecombineerd met verkoopstyling binnen die organisatie.
Na bijna 15 jaar in Alkmaar had ik een nieuwe uitdaging gevonden in Bergen. Een mooi kantoor middenin het centrum van een prachtig dorp. Een leuke ervaring waar ik bijzondere woningen heb mogen opnemen.

Na ruim 16 dienstjaren in de makelaardij kwam ik erachter dat ik mijn werkervaring én kennis in kon zetten bij verschillende bedrijven in plaats van één vaste werkplek. Mijn gedrevenheid en enthousiasme in combinatie met mijn kennis en ervaring bleek dé juiste formule voor mijn eigen onderneming. Een te gekke wending na al deze jaren in het vak. Ik ben dan ook enorm trots op
Nova Vastgoed Service!

.