Mijn naam is Nina Bakkum- de Smet

Geboren en getogen in Heiloo en opgegroeid in een ondernemersgezin. Ondernemen zit daardoor gewoonweg in mijn bloed. In 2003 ben ik de makelaardij in gerold en begonnen als commercieel binnendienst medewerkster. Al vrij snel merkte ik dat ik meer ambitie had en mezelf verder wilde ontwikkelen. De stap naar makelaar was dan ook snel gemaakt en nog elke dag geniet ik van mijn vak! Met mijn enthousiasme, ervaring, kennis, professionaliteit, klantgerichtheid, maar ook zeker mijn persoonlijke touch maak ik elke bezichtiging één om te onthouden. Ik ben dan ook graag hét visitekaartje voor jouw bedrijf.
Waar wordt ik blij van? Mijn man en onze twee heerlijke meiden. Daarnaast van heerlijk culinair genieten met vrienden. Italië en Spanje zijn met stip mijn favoriete landen en schoenen heb ik nooit genoeg!

Over mij:

Direct na het behalen van mijn Havo diploma ben ik als full-time administratief medewerker begonnen bij het bedrijf van mijn vader. Hier verkocht ik wintersportvakanties in Frankrijk, Amerika en Canada en ondersteunde ik het team op administratief vlak. Na ruim 3 jaar besloot ik om te gaan werken als grondstewardess bij KLM op Schiphol.

In 2003 ben ik begonnen als commercieel binnendienstmedewerkster bij een makelaarskantoor in Alkmaar. Al vrij snel merkte ik dat ik meer ambitie had en mezelf verder wilde ontwikkelen in dit vak. Naast mijn full-time baan als makelaar ben ik de opleiding tot A-RMT (Assistent-Makelaar) gaan volgen bij het SVM Nivo zodat ik voor het NVM kantoor ook ‘officieel’ in de buitendienst werkzaam mocht zijn.

Via House of Kiki heb ik in 2015 het certificaat ‘verkoopstyliste’ behaald. Sindsdien heb ik mijn functie als Makelaar gecombineerd met verkoopstyling. Dé ideale combinatie voor de verkoop van woningen!

Na ruim 16 dienstjaren bij een makelaarskantoor kwam ik erachter dat ik mijn werkervaring én kennis vrij makkelijk in kon zetten bij verschillende bedrijven. Mijn gedrevenheid en enthousiasme in combinatie met mijn kennis en ervaring bleek dé juiste formule voor mijn eigen onderneming. Een te gekke wending na al deze jaren in het vak. Ik ben dan ook enorm trots op mijn bedrijf, Nova Vastgoed Service!