PORTOFOLIO

Verkoopstyling project in Heiloo

Een prachtig recent gerenoveerde jaren ’30 erkerwoning met fraaie details (glas-in-lood, stalen deuren, diverse inbouwkasten). De woning zelf was al prachtig, maar met wat extra van mijn verkoopstyling tips was de fotoshoot een enorm succes. En nog belangrijker, de verkoop ook. Binnen een week was de woning verkocht én ver boven de vraagprijs!

Verkoopstyling project in Velsen-Noord

Deze prachtige tussenwoning was eigenlijk al heel netjes en sfeervol ingericht door de eigenaren. Toch wilde ze graag advies voor de puntjes op de i. De foto’s zeggen genoeg en het resultaat qua verkoop was super snel én boven de vraagprijs!

Lapis Lazuli in Heerhugowaard

Een prachtig nieuwbouwproject van 94 koopappartementen in hartje Heerhugowaard. Een zeer fraai complex (met binnentuin) met 207 appartementen. Grenzend aan het Stadsplein en direct naast Middenwaard.

Ruim 3 maanden heb ik Broekman Makelaars mogen ondersteunen bij de verkoop.

Nieuwbouwproject Lapis Lazuli in Heerhugowaard

Verkoopstyling project in Assendelft

Een prachtig gelegen jaren ’30 erkerwoning met een enorm ruime garage. De bewoners woonde er al tientallen jaren dus er waren in de loop der tijd veel spullen verzameld. Met mijn verkoopstyling tips en de fantastische inzet van de verkopers was de fotoshoot een enorm succes!

Verkoopstyling project in Heemskerk

Een prachtig 2-kamerappartement in Heemskerk. Deze eigenaar heeft het appartement alleen gekocht maar later een leuke vrouw ontmoet. Hierdoor waren er dubbel zoveel spullen en dit was voor de verkoop niet ideaal. Door mijn verkoopstyling tips en de super inzet van de verkopers was de fotoshoot een groot succes! Uiteindelijk was het appartement binnen twee weken verkocht én de koopsom was ver boven de verwachting van de verkopers!